De Volksheld

De Volksheld's Missie

×

De Volksheld is opgericht in 2016 door grafisch vormgever en webdesigner Jordy Nugteren.

De Volksheld streeft ernaar bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf te laten ontwikkelen door doeltreffende on- en offline concepten te creëren, zodat bedrijven opvallen en zich differentiëren in de markt waarin zij actief zijn. Creativiteit en klantgerichtheid staan voor De Volksheld daarbij voorop, nu en in de toekomst.

De Volksheld's Methode

×

Je kunt bij De Volksheld terecht voor websites en webshops, grafisch vormgeving, branding en HTML5-animaties. Deze kun je verdelen onder de onderstaande methodes en deze methodes zijn ieder voor zich, gecombineerd of alle drie tegelijk in te zetten.

Vormgeving

Ieder ontwerp bevat een mengsel van persoonlijkheid, gebruiksvriendelijkheid en belevenis. De Volksheld vraagt de klant om creatieve speelruimte maar zal altijd klantgericht te werk gaan. De Volksheld heeft jarenlange ervaring in het vormgeven van huisstijlen (logo’s, briefpapier, visitekaartjes en enveloppen), illustraties, flyers, brochures en websites.

Techniek

WordPress is het fundament voor De Volksheld waarop professioneel webdesign tot stand komt. De website wordt van de grond af opgebouwd en door ruime technische kennis in HTML/CSS wordt je website helemaal op maat gemaakt naar jouw voorkeuren en krijg je een uniek design opgeleverd. Hierdoor zit je niet vast aan een dertien in een dozijn WordPress-thema. Wil je elementen als animaties of dynamische banners in je website? Dat kan De Volksheld voor je realiseren met HTML5.

Online Marketing

Je website moet natuurlijk goed vindbaar zijn voor jouw doelgroep. Daarom zorgt De Volksheld ervoor dat je website geoptimaliseerd wordt voor Google, door belangrijke SEO-principes in de website te implementeren. Wil je je doelgroep direct bereiken door middel van een nieuwsbrief? De Volksheld ontwerpt en bouwt het voor je, en zorgt ervoor dat deze met een druk op de knop verzonden kan worden naar jouw connecties.

Neem direct contact op voor een heldendaad!